0-0 mod Solrød giver endnu et point i topstriden

31. oktober 2021

Det lykkedes Ballerup-Skovlund endnu en gang at tage point fra Solrød. Sidst blev det til en sejr, denne gang blev endnu et point sikret i topstriden i 2. division.

Sille Lønstrup sætter her ord på kampen:

”Kamp mod Solrød Kampen bliver fløjtet i gang og efter få minutter får jeg en stor chance, hvor jeg opsnapper en bold fra forsvar til målmand, men det ender med et hjørnespark. Derefter spiller vi en meget rodet og intens første halvleg. Solrød sætter et meget højt pres, og vi kan ikke rigtig finde en løsning på det. Begge hold har nogle chancer, som ingen for udnyttet ordenligt.

Anden halvleg bliver fløjtet i gang, og vi kommer ud for at jagte de tre point. Her i anden halvleg får vi lidt mere styr på vores spil, og vi får sat lidt mere sammen. Desværre får vi ikke scoret, og kampen ender 0-0 og vi tager 1 point med videre.”

Pointet bringer holdet op på 20 point, det samme som Østerbro, der ligger over BSF på grund af en bedre målscore, mens Solrød er lige under på tredjepladsen med 18 point. Alle tre hold mangler to kampe i sæsonen.

I næste weekend møder pigerne puljens næstsidste plads, Allerød. Da BSF mødte dem i starten af september, endte kampen målløs. Dengang lå oprykkerne Allerød i toppen af puljen. Kampen spilles lørdag 6. november, kl. 11.00 i Allerød Idrætspark.