Bliv Ungassistent eller Ungtræner i BSF – En Mulighed for Unge Trænere

Bliv Ungassistent eller Ungtræner i BSF – En Mulighed for Unge Trænere

Skrevet af: Nicolai Hermansen
09. august 2024

BSF søger nu flere ungassistenter og ungtrænere til at styrke vores trænerteam og skabe en endnu bedre oplevelse for vores unge spillere. Vi tilbyder en unik mulighed for unge trænere, som ønsker at udvikle deres trænerfærdigheder og få værdifuld erfaring inden for fodboldtræning.

 

Hvem er vi?

BSF er en klub med stor fokus på børne- og ungdomsudvikling. Vi mener, at grundlaget for gode fodboldspillere lægges tidligt, og derfor investerer vi i dygtige trænere, der kan bidrage til vores spilleres udvikling både på og uden for banen.

 

Hvad indebærer rollen som ungassistent?

Som ungassistent eller ungtræner vil du referere til både børneudviklingstræneren for dit segment og cheftræneren for den årgang, du er tilknyttet. Dette sikrer, at du altid har adgang til vejledning og støtte, hvilket er vigtigt for din egen udvikling som træner.

 

Vores forpligtelser over for dig som ungassistent

Vi er forpligtet til at give dig de bedste muligheder for at udvikle dig. Derfor tilbyder vi følgende:

  1. Årlig MUS-samtale: Vi inviterer dig til en årlig medarbejderudviklingssamtale (MUS), hvor vi drøfter dine erfaringer, udfordringer og fremtidige mål.
  2. Supervision: Du vil blive tilbudt minimum én årlig supervision for at sikre, at du altid føler dig støttet og vejledt i din rolle.
  3. Workshops: Du skal deltage i to årlige workshops – “Den gode børnetræner” og “Sådan træner vi i BSF”. Disse workshops er designet til at give dig indsigt i vores træningsfilosofi og forbedre dine trænerfærdigheder.
  4. Intern Uddannelse: Du får mulighed for at deltage i fire årlige interne uddannelsesaftener. Disse aftener giver dig en dybere forståelse for trænerrollen og hjælper dig med at netværke med andre trænere i klubben.

 

Hvordan ansøger du?

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team som ungassistent eller ungtræner, opfordrer vi dig til at sende en ansøgning eller hive fat i klubbens Børneudviklingstræner Nicolai Hermansen, kontaktoplysninger 3119 5505 / nh@bsfodbold.dk
På dette link finder du også yderligere informationer om rollen og vores forventninger til dig som ungassistent.

https://bsfodbold.dk/klubben/info/vaerktoejer-til-traenere-ledere/ungtraener-ungassistent-i-bsf

 

Afsluttende bemærkninger

At være ungassistent i BSF er en fantastisk mulighed for at tage de første skridt i din trænerkarriere. Du vil få værdifuld erfaring, opbygge et stærkt netværk og bidrage til udviklingen af vores unge spillere. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og håber, at du vil blive en del af vores dedikerede trænerteam