Nederlag hjemme 1-3 til Ishøj

Skrevet af: Christian Jørgensen
11. april 2021

Vi tabte lørdagens kamp på kunsten med 1-3. En kamp hvor vi trods udfaldet havde de bedste arbejdsbetingelser, og kom til flere chancer end hidtil.

1. Halvleg sluttede med en Ishøj føring på 2-0. Vi kom rigtig fint igang med kampen, og havde en friløber i kampens begyndelse der desværre blev reddet. Vi havde gennem hele halvlegen rigtig gode muligheder for, at få lavet både 1-2-3 mål, men koldblodigheden foran kassen var desværre ikke med os denne lørdag. I stedet kom Ishøj på 1-0 efter en solo præstation der endte med en god afslutning fra feltets kant. 2-0 målet blev omsat efter er veludført hjørnespark. Vi må indrømme det var en anelse surrealistisk at være bagud med 2 mål ved pause.

2. halvleg er vi meget på bolden, og får presset Ishøj tilbage. Chancer bliver skabt men desværre også brændt. 1-2 reduceringen står Zinck for efter 59 minutter. Det skulle være startskuddet til det helt store. Desværre scorer Ishøj minuttet efter, da vi tager os lidt af en morfar i defensiven, og slipper en Ishøj spiller 1v1 med Palle. Palle er chanceløs i den duel og i stedet for 1-2, og et mentalt overskud hed den 1-3 og endnu en kold spand vand i hovedet. Der blev ikke scoret mere i kampen, og derfor går vi fra banen med 0 point efter en kamp vi var mere end med i. Cadeau til Ishøjs individuelle kvalitet foran kassen. Der er trods alt en masse positive ting at tage med fra kampen, men også (igen) nogle ting der skal rettes op på. Ting som meget simpelt ikke må ske, hvis man skal vinde fodboldkampe.

Vi er optimistiske og ser frem til næste kamp, hvor der igen er 3 point at spille om.