Sikrer ny sejr efter vellykket første halvleg

15. oktober 2022

Der var igen ingen tvivl om sejren, da BSF sidste lørdag vandt 3-1 over Solrød. Kursen mod 1. division fortsætter derfor med maksimum point og blot fem kampe tilbage.

Smila Bornung-Hilker sætter her ord på kampen:

”Solrød er altid en af de sjove kampe at spille, da de er et af de hold som kan byde os op til dans. De to halvlege så meget forskellige ud i kampen. Vi havde en virkelig god start på kampen i lørdags, hvor ugens arbejde og aftaler omkring det offensive blev prøvet af og lykkedes, og vi fik scoret to gode mål af Alma Nørgaard med assist fra Catrine Gryholt på begge mål.

Anden halvleg så anderledes ud. Der blev lavet et par udskiftninger, og det gode spil fra første halvleg blev ikke taget med efter pausen. Selv om spillet ikke fungerede så godt, gav vi ingen store chancer til Solrød. Vi kæmpede os selv frem til et par gode chancer, og i 77. minut sparkede Caroline Bondo bolden i målet, med en flot assist fra Katrine Ladegaard fra vores U18 hold.

I 83. minut scorer Solrød på et hjørnespark, et kærkomment trøstemål til dem. Solrød var dog for sent ude, da kampen kort efter blev fløjtet af og vi kunne fejre sejren, 3 point og endnu et skridt nærmere med en topplacering i 2. division.”

Med sejren har holdet fortsat maksimum point efter syv kampe. På nuværende tidspunkt ligger Kolding dog over med 24 point for ni kampe, efter de i sidste weekend slog Ølstykke og i denne vandt 3-1 over Damsø. På tredjepladsen følger Køge med 11 point for otte kampe. Lørdag vandt de 3-1 over Solrød efter at have tabt 2-3 til dem tidligere på ugen.

Netop Køge er vores næste modstander, når vi i næste weekend gæster Capelli Sport Stadion i Køge Idrætspark. Vinder vi den, kan vi matematisk ikke længere hentes af holdene under os. Kampen spilles søndag 23. oktober, kl. 15.15.