Sejr i sæsonpremieren
Foto: Iben Bagge

Sejr i sæsonpremieren

Skrevet af: Jonas Zederkopff
20. august 2023

Så ruller bolden for alvor igen. Ikke flere træningskampe, nu er det points det handler om.

Det siges, at det er de første points, der er de sværeste at få, og det var i sandhed sådan det var i lørdags.

Som tilskuer må det have været en lang kamp at overvære, for det var bestemt ikke en køn kamp. Vi især, havde svært ved at finde vores spil, som vi ellers er så gode til at praktisere. Vi havde mange dumme boldtab, og lavede mange tekniske fejl. Det var ikke mange pasninger vi havde mellem holdet, før vi mistede kuglen igen. Vi måtte slide med det, og samtidig med at det var utrolig varmt, var det derfor en rigtig hård kamp.

Jeg synes heller ikke, at vores pres sad specielt godt, så stor cadeau til forsvaret, som alligevel holdt Taastrup fra de store chancer.

Når spillet ikke fungere, er det altid dejligt, at have gode head'ere på holdet. Derfor var det også en kæmpe fornøjelse at se vores anfører, Mads Randrup, heade en god kasse ind til 0-1 i 90. minut.

Det skal dog siges, når spillet ikke fungere, er det altid dejligt, at spille på et hold, som kæmper 110% for hinanden, og det synes jeg igen vi gør.

Så med den største selvfølgelighed, var det en kæmpe forløsning at høre dommerens slutfløjt, og vi kunne dermed kalde os for vinder i vores første turneringskamp.

Nu gælder det Herstedøster på torsdag, hvor vi atter skal ud, og slås for de 3 points.

Forza BSF

Zeder