Ny fokus på "Take Away" efter nye restriktioner
12. december 2020
BSF Café sætter fokus på "Take Away" igen efter nye begrænsninger i forbindelse med Covid-19.
Som det nok er alle bekendt, er BSF Caféen igen lukket ned efter de seneste lokale tiltag omkring Covid-19. Det betyder også, at vi må finde alternative løsninger i Caféen for at komme over denne periode.
I april benyttede vi os af et nyt tiltag med "Take Away" og jeg må indrømme, at det var en fantastisk opbakning, der mødte Caféen, som med denne store opbakning i ryggen, kom igennem denne periode med skindet på næsen.
Nu er Caféen igen ramt af lukning og derfor er det naturligt, at vi igen sætter fokus på "Take Away". I første omgang speeder vi op med konceptet frem til jul og herefter må vi evaluere, hvilken situation vi står i med hensyn til regeringens kommende udmeldinger.
Fra mandag d. 14. december vil det således igen kun være muligt at bestille dagens ret som "Take Away".
Nedenfor en kort beskrivelse af procedure for bestilling og levering af "Take Away" fra BSF Caféen.
Man kan bestille dagens ret frem til kl. 14:00 for levering samme dag. Det er muligt, at bestille dagens ret til efterfølgende dage. Overholdes bestillingstid garanterer vi for levering.
Man bestiller på tlf. 30865141 det antal portioner man ønsker, samt tidspunkt for afhentning.
Når man holder foran klubben, ringes der igen til Caféen og vi kommer ud til bilen med din bestilling.
Ved bestilling betales med MobilePay på nr. 550600.
Nemmere kan det ikke være. Ved bestilling efter kl. 14:00, kan der være udsolgt.
Menuen for uge 51.
Mandag:
Flæskesteg - serveres med hvide kogte kartofler, brun sauce og rødkål.
Tirsdag:
Butter-Chicken - Krydret strimlet kyllingefilet krydret og stegt i ovn - serveres med ris.
Onsdag:
Stor Herregårdskotelet - Serveres med kartofler, flødesauce og kogte ærter.
Torsdag:
Boller i karry - Serveres med ris.
Fredag:
Overraskelsesmenu. Mere information tirsdag. Denne menu har begrænsning på antal. Derfor først til mølle princippet.
Velbekomme
BSF Café